Tämän blogin tarkoitus on kertoa saksanpaimenkoira tyttösen Taran elämästä. Blogiin olisi tarkoitus kirjoittaa yleisesti, mutta myös koulutuksista ynnä muista sellaisista hiukkaisen tarkemmin. Aloitamme blogin pitämisen hiukan ajoissa koska pienen tyttösemme saamme kotin vasta huomenissa, mutta eipä siitä haittaakaan ole vaikka jo nyt hiukan kirjoittelemme.

Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee nuori koiraharrastusta aloitteleva pariskunta. Asustamme tällä hetkellä Keski-Suomessa mutta toivomme että pääsemme muuttamaan kesän lopulla viimeistään Pirkanmaan suuntaan.

Taran varalle olemme jo tehneet hiukan suunnitelmia ja toiveissa olisi koirasta saada pelastuskoira ja alkaa aktiivisesti toimimaan pelastuskoiratoiminnassa, mutta varmuushan asiasta saadaan vasta koulutuksen aika kun pääsemme tutustumaan koiran luonteeseen ja vahvuuksiin sekä heikkouksiin paremmin.

Palailen blogiin luultavammin heti huomenna kun saamme koiran kotiin jolloin kerromme pienokaisestamme tarkempia tietoja ja toivottavasti pääsemme näyttämään myös muutaman kuvan :)